T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
NİĞDE / MERKEZ - Kiledere İlkokulu

Kiledere İlkokulu

Telefon
03882736010
Belgegeçer
0
WEB
https://nigdekiledereilkokulu.meb.k12.tr
Adres
Kiledere Beldesi Hürriyet Mah. Başak Sok. No24/1 Merkez/NİĞDE
Vizyon
Bugünü dününden daha başarılı ve ileride olan, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştiren, eğitim görmeyi herkes için ayrıcalığa dönüştüren bir kurum olma.
Misyon
Başarıda rekabeti, katılımcılığı ve eşitliği esas alan, kaliteli eğitim-öğretim hizmetlerinin yönetim ve denetimini yaparak; bölgemizin ve ülkemizin geleceğine yön verebilecek donanımlı, özgüveni yüksek, milli-manevi değerlerinin farkında olan bireyler yetiştiren, paydaşlarıyla etkili iletişim kurabilen, nitelikli eğitim kadrosuyla, sürekli gelişmeyi esas alan bir kurum olmaktır.
Başarılar
Öğretmen :8
Öğrenci :74
Derslik :9
Kütüphane Kitap Sayısı :800
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM
Saatler
DERS BAŞLAMA 09:00 DERS BİTİŞ 14:30
Isınma
KALORİFER
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
İNGİLİZCE
Ulaşım
Öğretmenler ulaşımını kendi tuttukları servislerle sağlamaktadırlar. Ayrıca Kiledere Kooperatifine ait minibüsler her gün Niğde´ye geliş gidiş yapmaktadır.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Kiledere 1992 yılından itibaren Niğde Merkeze bağlı bir belediye olmuştur. Yaklaşık 6000 nüfusu vardır. Halk genellikle tarım ve hayvancılıkla geçimini sağlamaktadır. Büyükbaş, küçükbaş ve kümes hayvancılığı yapılmaktadır. Tek katlı ve iki katlı evlerin yoğun olduğu Kiledere Kasabası geniş bir alana yayılmıştır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Niğde Merkeze 50km uzaklıkta bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır