NİĞDE / MERKEZ - Kiledere İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurrdumuzda olduğu gibi Kiledere Kasabamızda da büyük bir coşku ile kutlandı.

Okulumuzda bayram heyecanı..

Nis

Okulumuz eTwinning ve Sivil Savunma Sosyal Kulüp öğrencilerimizin toplum hizmet çalışması

Mrt

Çanakkale zaferinin 109. yıl dönümü sebebiyle okulumuzda Çanakkale Zaferi  ve Şehitleri Anma programı düzenlendi.

Mrt

Okulumuzda Mangala Turnuvası heyecanı yaşandı.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy u Anma Günü töreni düzenlendi.

Çiçeklerin Dünyası adlı eTwinning projemizin öğrenci afiş yarışması

Kısa bir mola

Ock

Çiçeklerin Dünyası adlı eTwinning projemizin puzzle etkinliği

Kısa bir mola öncesi

Patates Etkinliği

Okulumuz typ personeli Özay YILMAZ' a veda

Ock

Okulumuza Kocaeli Başakşehir Koleji Robotik Kodlama Atölyesinden Gelen Hediyeler

Ara

Okulumuz 2/A sınıfı öğretmeni Meliha Ay in kuruculugunu yürüttüğü 1/A sınıfı öğretmeni Demet Büyükvural in da üyesi olduğu Çiçeklerin Dünyası adlı eTwinning projemizi yaygınlaştirmak amacı ile  öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz hep birlikte okul eTwinning panomuzu hazirladilar. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Ekm

2 /A sınıf öğretmenimiz Meliha Ay'ın dahil olduğu olduğu "Cumhuriyetin 100. Yıl Coşkusu" adlı

e Twinning projesi kapsamında  öğrencilerimiz, okul bahçemize "100. Yıl" yazısı yazdılar.

Bu anlamlı etkinlikten dolayı okulumuz öğretmenlerini ve öğrencilerini tebrik ediyoruz .

Sınıf Öğretmenimiz Meliha AY a da yaptığı özverili çalışmadan dolayı ayrıca teşekkür ederiz.